Mitt spännande liv

Mitt spännande liv
-Nu i färg

söndag 28 mars 2010

Gissa naveln och lögnaktiga kakor

Idag har jag hunnit med mycket!

Jag har städat, tvättat, ställt om klockan, gått ut med soporna, läst alla kvarvarande vetenskapliga artiklar som jag borde läst för länge sen och så har jag tränat!

Eller inte.

Den lögnhalsiga jäveln!!

Kanske är det så att jag har låtsats vara bakfull och sovit några timmar på eftermiddagen? Har jag nån lust att göra ens hälften av det som jag raddade upp, eller skulle jag för en gångs skull vilja sätta mig ner, lyssna på Mastodon (big surprise, jag är ju inne i en Mastodon-period) och rita rita rita (läs måla i ArtRage lr Photoshop)? Jag har t.o.m. ett motiv i huvudet, och det skulle kunna bli bra som fan, kanske, och nuförtiden händer det typ ALDRIG att jag har motivation att måla...

Igår var iaf jag och Honda på Alice i Underli..landet! Vilken härlig film! Älskade hur de hade lyckats med Tweedledee och Tweedledum =)

Tyvärr så lekte de inte "Gissa vem som har naveln" denna gång.

Däremot gillar jag fortfarande den tecknade versionens Cheshire Cat bättre.

Men det dög iaf.

Se filmen! Den var bra.! Jag har iofs växt upp med den tecknade versionen, jag har sett den minst femtioelva gånger och så har jag läst boken. Men om man som jag älskar Alice i Underlandet, Tim Burton Och Johnny Depp, ja då har man 108 underbara minuter framför sig! Do it! Gå och se den!

/Wliri

2 kommentarer:

Simzalaboom sa...

uuh!!! JAg vill också se den typ NYSS!!!

Wliri sa...

Ja du är ju också uppväxt med Alice i Underlandet och är minst lika galen i det som jag (jag har ju boken från gymnasiet i min ägo *host* och ser att du har lånat den två gånger innan mig, -96 OCH -97...), så gå och se den för fan!!